Digitalt luciatåg 2021 – till hela Sverige

Förra året, det mest isolerade året av alla, genomförde vi i luciatåg.nu – vi kallar oss även Skeppsholmens Vokalensemble – på begäran av kunder ett digitalt luciatåg online, och det blev mycket lyckat!

För årets lucia, anno 2021, satsar vi främst på fysiska besök hos företag, och snabbare än någonsin blev vi fullbokade för luciadagen – det är tydligt att det finns ett uppdämt behov efter förra årets mycket frånvarande lucia. (Några enstaka sena tider kan vi i skrivandes stund faktiskt fortfarande erbjuda, men inte under kontorstid den 13 december.)

Digitalt luciatåg kan bokas i hela Sverige

Det är kort tid kvar till lucia men är det någon som är riktigt sent ute att vilja ge sina medarbetare en fin digital luciaupplevelse ska vi nog kunna lösa det även för den som inte beställer förrän den 12 december – men för säkerhets skull bör du vara ute i bättre tid än så. Digitalt luciatåg kan levereras till företag i såväl Helsingborg som Hudiksvall, Uppsala eller Umeå, i Skåne och i Södermanland – och vilken annan plats som helst faktiskt.

Lucia kommer med ljus och hopp även på internet!

Läs mer och finns kontaktuppgifter på http://luciatåg.nu/digitalt-luciatag-online/

 

 

Kommentera

Obligatoriska fält är markerade med *. Din e-postadress kommer inte att synas.